packaging

Packaging

Het in- en verpakken van lading is een vitaal onderdeel van het transportproces van goederen. Interlashing zorgt hierbij voor het zeewaardig en weerbestendig verpakken van uw goederen en maakt het mogelijk om de lading te stapelen waardoor er ruimte wordt bespaard in containers en scheepsruimen.

Wij fabriceren skids (bodems), kratten en kisten volgens de verschillende SEI normen, inclusief luchtledige aluminium hoezen, droogmiddelen en folies. Bodems, kisten en kratten worden vervaardigd uit hoogkwalitatieve houtsoorten of plaatmateriaal, dat altijd voldoet aan de geldende normen. Dit met inbegrip van de nodige stempels en certificaten.

Alle bodems, wanden en deksels worden in eigen werkplaats vervaardigd, daarna ter plaatse gebracht waar een ervaren team de montage verzorgt.


Het verpakken en beschermen met krimpfolie behoort eveneens tot de activiteiten van Interlashing. Hierbij worden goederen tijdelijk of permanent voorzien van een hoogwaardige bescherming in plasticfolie.


Interlashing is eveneens een ervaren speler op het gebied van stuffing van containers en flatracks. Dit kunnen wij uitvoeren op alle haventerminals maar ook op de bedrijfsterreinen en in de fabrieken van onze klanten. U als klant kan beroep doen op onze jarenlange expertise in deze branche. Wij verzekeren u dat uw lading met de hoogst nodige zorg wordt behandeld om veilig en intact op de plaats van bestemming te arriveren.