welding

Welding

Interlashing verzorgt alle laswerken die uitgevoerd dienen te worden ten behoeve van het veilig zekeren van lading. Uiteraard zorgen wij ook voor het verwijderen van lasogen en stoppers na aankomst en lossing van de lading.

Met de lasmethodekwalificatie (LMK) toont Interlashing aan dat wij de lastechnische kennis bezitten voor het lassen van de door de klant gevraagde verbindingen. U kunt er zeker van zijn dat de gelaste constructies aan de gestelde eisen en normen voldoen.

Lassen van D-ringen (sjorogen)

Indien er in het ruim of op het dek van een schip geen adequate sjorpunten beschikbaar zijn, worden er extra klapogen gelast. Deze maken het mogelijk om op een snelle en efficiënte manier, lashingen aan te brengen om ladingen zeewaardig vast te zetten.


Lassen van brackets (stoppers) en beams (lange I profielen)

Deze zijn beschikbaar in diverse afmetingen en maten en worden aangebracht rondom de te zekeren lading. Deze techniek of methode wordt vooral gehanteerd om zeer zware stukken te zeevasten. Deze brackets en/of beams voorkomen zo het glijden of schuiven van de lading. Als variant voor deze stoppers maakt Interlashing ook clips om het schuiven en kantelen te voorkomen.

Schoonschip

Door het afbranden, gutsen en schoonslijpen in ruimen en dekken van schepen en pontons worden deze weer in originele staat terug bezorgd aan de eigenaars.